Photo by Hanson Lu on Unsplash

Biologjia marine dhe Akuakultura

Njihuni me programet studimore në biologji marine dhe akuakulturë, një degë apo profil që është edhe e ardhmja e “Ekonomisë blu’’ në Shqipëri. Departamenti i akuakulturës dhe peshkimit në UBT ofron një sërë programesh për të rinjtë që dëshirojnë të profilizohen në këtë universitet dhe mbi të gjitha, do të kenë një të ardhme të sigurtë.

Na Ndiqni në: