Shkencëtari i shquar dhe miku i mirë Ndue KANARI

Ai është nderuar nga organizatat shkencore më prestigjoze ndërkombëtare me “The International Award” nga web of Science and Publons (2019); me 2 çmime të tjera nga “The International Certificate of Excellence...

Ruzhdi Koni, agronomi i aftë dhe administratori i suksesshëm i kompanisë lider në bujqësi, AgroKoni

Rreth 30 vite më parë agronomi specialist, Ruzhdi Koni, do të niste biznesin e tij të shit-blerjes së fruta- perimeve në Maminas, duke përdorur si pikë grumbullimi ish-magazinat e kooperativës të sistemit që...

Studentet e FMV-së, UBT, Fei Shehu dhe Dhurata Dyrmishi, tashmë me studime në Spanjë, flasin për median spanjolle

Prej kohësh UBT, përveç misionit të rëndësishëm të mësimdhënies dhe profilizimit sa më efikas të studentëve në degë të ndryshme, u vjen në ndihmë këtyre të fundit me kualifikime e specializime nga më të...

Profesor Ametaj, rrugëtimi i suksesshëm i një shkencëtari nga Shqipëria

“Ndershmëria në shkencë, kusht bazë për suksesin e një individi dhe laboratori’’ Profesor Burim Ametaj ka punuar për 13 vjet si pedagog dhe Zv. Dekan në Fakultetin e Mjekësisë Veterinare, Tiranë. Aktualisht ai...

Niko Qafoku – Një shkencëtar që na nderon të gjithëve

Niko Qafoku u diplomua me rezultate të shkëlqyera në Universitetin Bujqësor të Tiranës në vitin 1984 në Fakultetin e Agronomisë (sot Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit). Pas Diplomimit u emërua asistent...

Histori Suksesi

Na Ndiqni në: