UBgreen

Një frut interesant dhe i ushqyeshëm-Gështenja

Në vendin tonë është mjaft e njohur bima e gështenjës, pasi konsiderohet edhe si një simbol i vetë vjeshtës: gështenjat janë shije e vërtetë dhe kanë shumë vlera të dobishme. Njëherë e një kohë kanë qenë ushqim i të...

Na Ndiqni në: