Histori Suksesi

PROF. LLAZAR TRESKA

PROF. LLAZAR TRESKA 1909 – 1987 Është një nga figurat më të spikatura të shkencës bujqësore shqiptare. Pasi kreu shkollimin bazë dhe atë të mesëm, studimet universitare i kreu me shumë sukses në Fakultetin e...

Na Ndiqni në: