Video

Agronomia

Departamenti i “Shkencave Agronomike”, në fakultetin e Bujqësisë dhe Mjedisit, në UBT, ofron një sërë studimesh të ciklit të parë dhe të dytë. Për të gjithë ata që janë të interesuar të studiojnë në këtë degë, ndiqni...

Arkitekture Peizazhi

Ky kualifikim synon të plotësojë kërkesat në rritje të tregut të punës për specialistë në fushën e planifikimit, projektimit, ndërtimit dhe mirëmbajtjes së mjediseve të gjelbëruara familjare dhe parqeve publike...

Na Ndiqni në: