Bujqësia dhe Mjedisi

Limoni dhe dobitë e tij

Limoni (Citrus Limon), një pemë e vogël me gjelbërim të përhershëm deri në gjashtë metra e lartë dhe që i përket familjes Rutaceae, referohet se është një hibrid natyror midis specieve (Citrus medica) dhe (Citrus...

KЁSHILLA PЁR MBROJTJEN E BIMЁVE

Edhe dhjetёditori i dytё i muajit Maj ёshtё ndёr periudhat delikate pёr mbrojtjen e bimёve.Gati tё gjitha parazitёt do jenё nё aktivitet biologjik. Ky dhjetёditor u shoqёrua me temperature tё ulta .Nё kёto kushte moti u...

Na Ndiqni në: