Agro-Biznes dhe Zhvillimi Rural

Patëllxhani i Lunxhërisë

Specia: Solanum melongena L. Përhapja: Në Shqipërinë e jugut, kryesisht në fshatrat e Gjirokastrës dhe Përmetit, njihet e kultivohet për më se 70-80 vjet. Fara e tij është mbajtur dhe ruaj- tur brez pas brezi nga...

Na Ndiqni në: