Si të zgjedhim e të kujdesemi për lulet e pranverës, flasin ekspertët

Stina e pranverës dhe fillimi i verës si dhe diskutimet mbi mundësitë që kanë maturantët për studimet universitare kane rritur interesin e publikut dhe të medias per arkitekturën e peizazhit. Para disa ditesh specialisti i arkitektures se peizazhit pranë Departamentit të Hortikulturës dhe Arkitekturës së Peizazhit Albert Karaj ishte ne News 24 i ftuar ne emisionin Vila 24
(Emisioni mund te ndiqet ne ,https://youtu.be/WvhRRHA1kME)
kurse sot me date 2 Qershor pedagogu i ketij departamenti Silvi Jano ishte i ftuar ne emisionin e mengjesit ne TVSH (Emisioni mund te ndiqet ne: https://www.instagram.com/tv/CeS1oiLtqyc/?igshid=YmMyMTA2M2Y=).
Ndërkohë ditën e shtunë datë 4 Qershor në orën 13.15 në TVSH emisioni “Hapësirë e blerte” do ti kushtohet tërësisht programit te studimit ne Arkitekture peizazhi te Universitetit Bujqesor te Tiranes.

Shto Koment

Na Ndiqni në: