Agropërpunimi dhe Ushqimi

Speci Qershizë i Korçës

Në zonën e Korçës njihet  dhe kultivohet për më se  200 vjet. Fara është mbajtur, ruajtur dhe trashëguar nga bahçevanët në kopshtet familjare, kryesisht në qytete. Njihet edhe me emrin speci “Bukovkë”, sipas kultivuesve...

Na Ndiqni në: