Varietete Fermeri

Qepa e Tushemishtit

Përhapja: Në fshatrat e Pogradecit dhe rrethinat e tij njihet e kultivohet për më se 200  vjet. Fara është mbajtur, ruajtur dhe trashëguar brez pas brezi nga kopshtarët. Deri në vitet e fundit të shekullit të kaluar...

Na Ndiqni në: