Uncategorized

Departamenti i Hortikulturës dhe Arkitekturës së Peizazhit në Universitetin Bujqësor të Tiranës ju fton të merni pjesë në ekspozitën me punime të studentëve, në kuadër të diplomimit të studentëve të ciklit Bachelor në Arkitekturë Peizazhi.

Me rëndësi për tu theksuar është fakti se ky program studimi ka në fokus përgatitjen e studentëve për tregun e punës brenda këtij cikli mësimor. Sigurisht nuk duhen harruar benefitet e pakrahasueshme që mundet të...

Na Ndiqni në: