Veterinaria

Kolikat në kuaj

Kuajt janë kafshë të mëdha dhe të bukura që i mbajmë ose si kafshë pune ose për kalërim për kënaqësi apo për aktivitete sportive. Njerëzit që mbarështojnë kuaj, shpesh e bëjnë këtë me një ndjenjë të madhe krenarie. Një...

6 korriku, Dita Botërore e Zoonozave

Çdo vit kujtohet në 6 korrik, Dita Botërore e Zoonozave me qëllim për të rritur ndërgjegjësimin mes njerëzve dhe për t’i kujtuar ata se është e nevojshme të ndërmerren veprimet e duhura në lidhje me këto sëmundje. Sipas...

Na Ndiqni në: