Veterinaria

Kapilariet e gjitarëve

Capillaria bovis Schyder, 1906. Capillaria bovis është parazit i zorrëve të holla në rreth 30 lloje të ripërtypësve në të gjithë botën që kryesisht i përkasin përfaqësuesve të familjeve Bovidae, Cervidae dhe...

Na Ndiqni në: