Shendeti Publik

6 korriku, Dita Botërore e Zoonozave

Çdo vit kujtohet në 6 korrik, Dita Botërore e Zoonozave me qëllim për të rritur ndërgjegjësimin mes njerëzve dhe për t’i kujtuar ata se është e nevojshme të ndërmerren veprimet e duhura në lidhje me këto sëmundje. Sipas...

Na Ndiqni në: