Profesor Zef Gjeta ishte i ftuar në studion e “Ditarit” në A2 CNN, ku foli për mënyrat më efektive të përdorimin e tokës bujqësore në Shqipëri.

Ai shprehet se toka është pasuri kombëtare dhe si e tillë duhet të prodhojë. Për këtë, Profesor Gjeta këshillon fermerët se cilat produkte duhet të kultivojnë dhe se si të veprojnë për të marrë prodhim dhe fitim të kënaqshëm.

Mënyra më e mirë, sipas Gjetës është që të aplikojnë kultura që kanë interes për tregun vendas dhe të huaj.

 Për më tepër rreth kësaj interviste ju lutem ndiqni linkun:

 https://a2news.com/2022/11/03/fshataret-te-mos-kene-frike-per-sekuestrimin-e-tokes-djerre/

Na Ndiqni në: