Mirëmëngjes Shqipëri” Përse të studioni shkenca bujqësore “16 Shkurt 2022”

MIREMENGJES SHQIPERI @ RTSH 1 Nga disa prej ngjarjeve më të rëndësishme në histori, tek kuriozitete të veçanta dhe rubrika që zgjojnë kujtesën kolektive. Të ftuarit e ditës i përkasin aktualitetit të ditës, çështjeve me rëndësi komunitare, promovimit të iniciativave, etj. Dritan Laci Përgjegjës i Zyrës së Karrierës dhe Alumni, UBT ⁃ Përse duhet të studiojmë shkenca bujqësore ⁃ Orientimi i maturantëve që kanë nisur të plotësojnë formularin ⁃ Studimi i tregut të punës për të ushtruar profesionet e marra në Universitetin Bujqësor.

Shto Koment

Na Ndiqni në: