Photo by Judith Prins on Unsplash

Shkencat Zooteknike

Departamenti i Prodhimit Shtazor është njësia e vetme universitare që diplomon studentë/e në fushën e shkencave zooteknike dhe bioteknologjitë e zbatuara në kafshët e fermës. Në të ofrohen bursa për studentët më të mirë dhe nëse zgjidhni të studioni në këtë fushë, do të keni mundësi të ndërtoni një karrierë të sigurtë si kërkues shkencorë, specialistë dhe drejtues në një sërë sektorësh. Ndiqni videomesazhin për të mësuar më tepër.

Na Ndiqni në: