Agronomia

Departamenti i “Shkencave Agronomike”, në fakultetin e Bujqësisë dhe Mjedisit, në UBT, ofron një sërë studimesh të ciklit të parë dhe të dytë. Për të gjithë ata që janë të interesuar të studiojnë në këtë degë, ndiqni video-mesazhin dhe mësoni më tepër se çfarë ofron ai, cili është misioni dhe objektivat që ka dhe përse të studioni këtë degë.

Na Ndiqni në: