Agropërpunimi dhe UshqimiCilësia dhe Siguria Ushqimore Çfarë është mjalti artificial? February 18, 2021
Resurset Gjenetike të BimëveVarietete Fermeri Eksplorimi dhe koleksionimi i resurseve të shegës në vendin tonë February 17, 2021
Bujqësia dhe MjedisiMbrojta e Bimëve dhe Fitofarmacia Koha për vëmendje të shtuar në trajtimet dimërore në pemë frutore, ullinj dhe vreshta February 16, 2021
Agro-Biznes dhe Zhvillimi RuralBujqësia dhe Mjedisi Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural njofton skemën e mbështetjes me naftë bujqësore February 16, 2021
Bujqësia dhe MjedisiHortikultura Teknologjitë mbrojtëse prej dëmtimit nga ngricat, të pemëve frutore, vreshtave dhe bimëve subtropikale February 15, 2021
Agropërpunimi dhe UshqimiTeknologjitë e Përpunimit të Ushqimeve Procesi i blojës dhe përcaktimi i rrezes February 8, 2021
Agropërpunimi dhe UshqimiMikrobiologjia dhe Ushqimet e Fermentuara Fermentimi laktik i produkteve të pasura me karotenoide February 8, 2021
Agropërpunimi dhe UshqimiCilësia dhe Siguria Ushqimore Rëndësia e kushteve të higjenës së produkteve ushqimore February 8, 2021
Agropërpunimi dhe UshqimiTeknologjitë e Përpunimit të Ushqimeve Përpunimi i frutave të pyllit February 5, 2021
Agropërpunimi dhe UshqimiTeknologjitë e Përpunimit të Ushqimeve Prodhimi i pijeve alkoolike aromatike – Likeret February 4, 2021
Agropërpunimi dhe UshqimiManuale Teknike Ulliri në Shqipëri – Praktikat e mira të ullirit që nga fusha e deri në tavolinë dhe zinxhiri i vajit të ullirit February 3, 2021
Arkitektura e PeizazhitBujqësia dhe Mjedisi Programe studimi të nivelit bachelor dhe master në degën Arkitekturë Peizazhi February 1, 2021
Agropërpunimi dhe UshqimiCilësia dhe Siguria Ushqimore Sfida e vlerësimit të natyralitetit të mjaltit në Shqipëri February 1, 2021
Ulliri në Shqipëri – Praktikat e mira të ullirit që nga fusha e deri në tavolinë dhe zinxhiri i vajit të ullirit 6,495 Shikime