www.balkanweb.com

Sharra kthehet në një qendër kërkimesh shkencore, nis zbatimi marrëveshjes mes “Integrate Energy” e UBT-së

Në Zonën e Trajtimit të Mbetjeve në Tiranë nisi zbatimi i marrëveshjes midis shoqërisë koncesionare “Integrate Energy” dhe Universitetit Bujqësor të Tiranës për kthimin e kompleksit të Sharrës në një qendër kërkimesh shkencore. Përfaqësues të dy institucioneve, specialistë dhe studentë ishin në Sharrë, për të vlerësuar gjëndjen e cilësisë së mjedisit, përmes matjes së parametrave mjedisorë.

Na Ndiqni në: