đź“ŤUniversiteti BujqĂ«sor – PĂ«rfundon rindĂ«rtimi i godinĂ«s sĂ« Fakultetit tĂ« BioteknologjisĂ« sĂ« Ushqimit dhe KlinikĂ«s Veterinare

#InvestimetnëArsim🏫💡

đź“ŤUniversiteti BujqĂ«sor – PĂ«rfundon rindĂ«rtimi i godinĂ«s sĂ« Fakultetit tĂ« BioteknologjisĂ« sĂ« Ushqimit dhe KlinikĂ«s Veterinare, investime qĂ« kanĂ« krijuar kushtet mĂ« tĂ« mira pĂ«r 2,400 studentĂ« dhe mbi 140 pedagogĂ« tĂ« #UBT 👩🏻‍💻🧑🏻‍💻🧪🔬🤝

🧑🏻‍🎓 👩🏻‍🎓 Fokusi ynë është ndërkombëtarizimi i universiteteve, përmes programeve të përbashkëta me universitete prestigjioze në Evropë, siç është Universiteti Boku i Vjenës, me të cilin po formalizohet bashkëpunimi me UBT, për të përmirësuar standardet e arsimit në Shqipëri🇦🇱

#VetëmPërpara➡️🇦🇱

https://fb.watch/prqtyxQLL3/?mibextid=Nif5oz

Na Ndiqni në: