Zëvendës Rektori për Mësimin në Universitetin Bujqësor të Tiranës…

Zëvendës Rektori për Mësimin në Universitetin Bujqësor të Tiranës, Prof. Dr. Ilir Kapaj ka zhvilluar një intervistë televizive për Radio Televizionin Shqiptar.

Tema mbi të cilën ka folur Prof. Dr. Ilir Kapaj ka të bëjë me bujqësinë e zgjuar, pra përdorimi i teknologjisë moderne nga fermerët dhe nevoja e trajnimit të tyre nga ekspertët e fushës.

Për më shumë informacion klikoni linkun: https://lajme.rtsh.al/artikull/bujqesia-e-zgjuar-perdorimi-i-teknologjise-moderne-nga-fermeret-gati-dhe-trajnimi-i-tyre

Na Ndiqni në: