Epidemiologu veterinar dhe njëkohësisht pedagog në Universitetin Bujqësor të Tiranës, Prof. Kujtim Mersini dha një intervistë për Radio Televizionin Shqiptar. 

Epidemiologu veterinar dhe njëkohësisht pedagog në Universitetin Bujqësor të Tiranës, Prof. Kujtim Mersini dha një intervistë për Radio Televizionin Shqiptar.
Ai foli mbi shqetësimet e ngritura nga gripi i shpendëve në vendin tonë dhe theksoi se jo kushdo që ka simptoma gripi do të thotë se është prekur prej këtij lloj gripi.
Për më tepër informacion ju lutem shkoni në linkun:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0ea9gTtDL1WCTi4Eh9pmC8oZGmCUvSAzgTpNKXiuotyte8RJubWmst6Yfo2fVToyCl&id=850236315043909&mibextid=Nif5oz

Na Ndiqni në: