Ata këshillojnë të gjithë fermerët të ndjekin të gjitha rregullat dhe faktorët që ndikoj në përftimin e prodhimit cilësor, duke nisur nga koha e vjeljes, mënyrat e vjeljes, ruajtja e ullirit pas vjeljes, procesi i përpunimit, ruajtja e vajit të ullirit etj.
Sipas vetë agronomëve të UBT, që janë marrë me të gjitha shërbimet si krasitja, vaditja apo plehërimi, rendimenti i prodhimit është në nivelet normale dhe cilësia e kushtet fiziologjike të prodhimit janë mëse të kënaqshme.
Artikuj të ngjashëm
Platformë e promovimit të arkitekturës së peizazhit në Shqipëri
Zydi Teqja Kryetar i Grupit Mësimor dhe Kërkimor në Arkitekturë Peizazhi Miratuar në mbledhjen e Departamentit të Hortikulturës dhe Arkitekturës së Peizazhit, më 13 Mars 2024 Hyrje Në vitin 2023 u mbushën 10 vjet nga...
March 28, 2024
27 Shikime
Bujqësia Konservative dhe kontributi i saj nëzbutjen e efekteve të ndryshimeve klimatike
Një nga problemet më të mëdha sot në planet janë ndryshimetklimatike. Kjo për faktin e impakteve të mëdha negative qëshkaktojnë në të gjithë ekosistemet në nivel botëror dhe nëaktivitetet ekonomike të njeriut. Në...
March 25, 2024
43 Shikime
E vërteta rreth datave të skadimit: Si të tregoni nëseushqimi juaj është akoma i sigurt për t’ukonsumuar
A keni parë ndonjëherë datën e skadimit në një paketim ushqimidhe keni pyetur veten nëse është ende e sigurt që tëkonsumohet? Nuk jeni vetëm! Shumë prej nesh bazohen në këtodata për të përcaktuar freskinë dhe sigurinë e...
March 25, 2024
17 Shikime