Agropërpunimi dhe UshqimiTeknologjitë e Përpunimit të Ushqimeve Procesi i blojës dhe përcaktimi i rrezes February 8, 2021
Agropërpunimi dhe UshqimiMikrobiologjia dhe Ushqimet e Fermentuara Fermentimi laktik i produkteve të pasura me karotenoide February 8, 2021
Agropërpunimi dhe UshqimiCilësia dhe Siguria Ushqimore Rëndësia e kushteve të higjenës së produkteve ushqimore February 8, 2021
Agropërpunimi dhe UshqimiTeknologjitë e Përpunimit të Ushqimeve Përpunimi i frutave të pyllit February 5, 2021
Agropërpunimi dhe UshqimiTeknologjitë e Përpunimit të Ushqimeve Prodhimi i pijeve alkoolike aromatike – Likeret February 4, 2021
Agropërpunimi dhe UshqimiManuale Teknike Ulliri në Shqipëri – Praktikat e mira të ullirit që nga fusha e deri në tavolinë dhe zinxhiri i vajit të ullirit February 3, 2021
Arkitektura e PeizazhitBujqësia dhe Mjedisi Programe studimi të nivelit bachelor dhe master në degën Arkitekturë Peizazhi February 1, 2021
Agropërpunimi dhe UshqimiCilësia dhe Siguria Ushqimore Sfida e vlerësimit të natyralitetit të mjaltit në Shqipëri February 1, 2021