100 -vjetori i Shkollës Bujqësore në Lushnjë/ Bashkia organizon aktivitete në vitin jubilar

Shkolla e parë Bujqësore në Shqipëri, hapur në Lushnje në tetor 1921 festoi sot 100-vjetorin e krijimit të saj. Në ceremoninë e organizuar me këtë rast nga bashkia e Lushnjes, morën pjesë ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Frida Krifca, deputetë të zonës, përfaqësues nga Universiteti Bujqësor i Tiranës, specialistë të kësaj fushe dhe fermerë të shumtë.

Na Ndiqni në: