U Zhvillua Seminari Kombëtar në kuadër të prezantimit të rezultateve të Inventarit Kombëtar të Pyjeve

Në ambientet e Universitetit Bujqësor të Tiranës u zhvillua Seminari Kombëtar në kuadër të prezantimit të rezultateve të Inventarit Kombëtar të Pyjeve dhe Kullotave 2018 i mbështetur teknikisht me konsulence Suedeze (Universiteti Bujqësor i Uppsala, Agjencia Suedeze e Pyjeve dhe Fakulteti i Shkencave Pyjore) në lidhje me vazhdimësinë dhe qëndrueshmëria e ketij procesi.

Te pranishëm në panel ishin: Drejtor i AKP Z. Kliti Starja

Zv. Ministre e MTM Znj. Almira Xhembulla

Rektori i UBT Prof.Dr. Fatbardh Sallaku

Dhe Z. Bjorn Merkell kordinator kombetar ne Agjencine Suedeze te Pyjeve SFA

Na Ndiqni në: