Në këtë video studenti i UBT, Asim Malaj demostron teknikën e tharjes së mishit të deles. Ai tregon sekretet e proshutës dhe çfarë duhet pasur parasysh gjatë tharjes së mishit.
Artikuj të ngjashëm
Kujdesi pas vjeljes: faktor përcaktues për ruajtjen e cilësisë së frutit të luleshtrydhes
Luleshtrydhja (Fragaria anannassa) është një nga frutat më të kultivuara dhe më të konsumuara në mbarë botën, e njohur për përmbajtje të lartë të lëndëve ushqyese dhe e pasur me polifenole me aktivitet antioksidant, të...
February 23, 2023
48 Shikime
Kujdesi për kullimet e tokave
Në këto dekada të tranzicionit, nga mungesa e punës apo investimeve, keqdashja, apo vetëm nga moskujdesi, një sërë dëmtimësh kanëndodhur në shumë sektorë. Nga më të dëmtuarit është sektori i bujqësisë me dëmtimet e...
February 22, 2023
48 Shikime
Fenologjia e bimëve si indikator i ndryshimeveklimatike dhe menaxhimin e risqeve në prodhimin bujqëso
Bimët gjatë rritjes e zhvillimit të tyre pësojnë ndryshime të mëdhamorfo-fiziologjike stinore e periodike të cilat ndikohen nga faktorëmjedisorë klimatikë, hidrologjikë e ushqimorë. Duke qenë se bimëtreagojnë dukshëm...
February 14, 2023
39 Shikime
Shto Koment