Nafta pa taksa, shtyhet afati i aplikimit

Shtyhet deri në fund të marsit, afati për të aplikuar për naftë pa taksa. Për shkak të fluksit të madh të kërkesave nga fermerët, Ministria e Bujqësisë vendosi të shtyjë afatin për këtë procedurë deri në datën 30 mars. Nëpërmjet aplikimit dhe përmbushjes së kushteve të përcaktuara nga autoritetet, fermerët mund të përfitojnë naftën me çmim 56% më të ulët. Një litër naftë do të blihet me 80.4 lekë nga 160.8 lekë që ishte.

Artikulli i plotë: Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural njofton skemën e mbështetjes me naftë bujqësore

Na Ndiqni në: