www.unsplash.com

Gëzuar 7 Marsin!

UBgreen.al uron të gjithë mësuesit dhe mësueset, pedagogë e pedagoge, Gëzuar 7 Marsin. Mirënjohje për përkushtimin e të gjithëve ju në rrugën e gjatë e të mundimshme të dijes.

Gëzuar Festën e Shkollës Shqipe. Faleminderit për pasionin e treguar për të përcjellë dije ndër breza, në këtë mision kaq të rëndësishëm për secilin prej nesh.

Gëzuar 7 Marsin!

Na Ndiqni në: