Shërbimi – Agropërpunimi dhe Ushqimi

Për ç’do paqartësi ekipi ynë do të j’u vijë në ndihmë.
Ju lutem plotësoni fushat e kërkuara dhe ne do të ju përgjigjemi sa me shpejt.


    Na Ndiqni në: