Prof. Dr. Lumturi Papa, Përgjegjësja e Departamentit të Shkencave Zooteknike ka dhënë një intervistë për televizionin Scan mbi vështirësitë në bujqësi.

Teksa ka folur më gjerësisht rreth temës ajo sygjeron mbështetjen për fermat e vogla për të nxitur gjithnjë e më tepër zhvillimin e tyre dhe të sektorit.

Për më shumë ndiqni intervistën në linkun:

https://youtu.be/PsKDl1xaT1k?si=MnRZRqpXI1BQ3eTz

Na Ndiqni në: