Njoftim mbi procesin e vaksinimit në UBT

  1. Pranë UBT-së është e hapur qendra e vaksinimit (salla “Silvano Pedrollo”, Godina e Fakultetit të Bujqësisë dhe Mjedisit) dhe studentët janë të ftuar të bëjnë vaksinën.
  2. Më datë 18 Tetor fillon procesi mësimor në auditore. Në datën 18 në klasa do të pranohen vetëm studentët e vaksinuar ose ata që paraqesin testin PCR.

Ju bëjmë thirrje të bëheni pjesë e këtij procesi, duke respektuar rregullat e përcaktuara nga autoritetet përkatëse.

Na Ndiqni në: