Veterinaria

Ovariohisterektomia në kafshët e shoqërimit

Çfarë është ovariohisterektomia? Ovariohysterektomia është heqja kirurgjikale e organeve riprodhuese (vezoret, brirët e mitrës dhe trupi i mitrës) tek kafshët femra. Ndërsa ovarioektomi konsiston në heqjen kirurgjike...

Na Ndiqni në: